Svenska | Deutsch | English
Välkommen till Resö Gamla Skola

Bo bra och må bra.

Konferera hos oss

I skolbyggnaden finns förutom de två välutrustade konferensrummen även bekväma sovrum samt en matsal i en vinterbonad, vacker glasveranda. Här finns också flera sittgrupper och ett välsorterat bibliotek med en fungerande kakelugn. På övervåningen finns TV-rum med satellitmottagare och en stor bastu. Trådlöst nätverk finns i hela huset.

Vi har bra kontakter även med närliggande logi- och konferenslokaler och kan därmed oftast erbjuda enkelrumslogi för drygt 20 personer.

Vår målsättning är att ge våra gäster personlig service, med genomgående hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan lägga upp just din grupps vistelse!

Hyr och sköt dig själv

Du kan även hyra Resö Gamla Skola året runt för egna arrangemang med självhushåll. Perfekt för det mindre kalaset med släkt och vänner eller för boende vid bröllop. Eller varför inte hyra huset för en weekend med vänner?

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Bed & Breakfast

Du är också välkommen att hyra enskilda rum hos oss som Bed & Breakfast. Då ingår sängkläder och frukostbuffé. Vi har dubbelrum och enkelrum, som alla är utrustade med bekväma sängar, handfat, hårtork och radio. Toaletter och duschar är gemensamma. Dubbelrummet på andra våningen har eget badrum och balkong. Våra gäster får självklart tillgång till våra trevliga sällskapsrum och den stora trädgården. Titta gärna direkt på on-linebokningen eller kontakta oss för mer information.